HTML

Kiwifold

Magyar szemmel Kiwifoldon az elet a kezdetektol.

Friss topikok

  • dumaera: szia jo hogy irsz erről a világról olyan klassz hallani hogy ilyen is van, én pont a legnagyobb bo... (2009.03.31. 14:54) Ujra munka
  • nzer: Hahó szia, már már azt hittem feladtad a blogirást, de örvendek, hogy végül is nem igy történt. So... (2009.02.12. 04:15) 2009 februar
  • Breki77 (törölt): Nem volt szép, kiszedni építő kritikám innen. Úgy látszik, nem bírja kegyed az igazságot. Vagy ink... (2008.10.21. 12:08) vasarnap delutan
  • mlgy: Szia, nem a témához vág ugyan, de rendszeres olvasója vagyok blogodnak, és szoktam élni a kommente... (2008.09.12. 23:57) Mar majdnem
  • kiwifold: Koszonom, meg, nagyon jok es jovore betoltom a helyem! (2008.08.31. 23:05) Masodszorra

Linkblog

Majdnem Karacsony

2007.12.07. 21:28 kiwifold

Szombat reggeli nihil a konyvtarban, erre vartam, mert nagyon le vagyok maradva a kapcsolattartassal, persze ezzel nem vagyok egyedul.....

Megertve.

Ma ismet egy olyan Fittipaldi,/ nekem meg mindig O a legjobb/ buszsoforrel jottem, hogy a 10 perces buszutat,ami olyan, mint a visegradi szerpentin egy szakasza, 3.5 perc alatt tette meg, persze nem volt le-felszallo....

Itt vagyok.

 

Azt gondoltam, hogy semmi karacsonyi hangulatom nem lesz a ragyogo kek eg es szikrazo napsutes alatt, a zold fak es kek ocean kozeleben, de ez szerencsere nem igy van.

 

Wellington olyan, mint egy kis ekszerdoboz, es a legpatinasabb aruhaza, ami igazan angolszasz, hagyomanyos es kicsi fel van diszitve es a kirakata mint New York-ban,Londonban stb. szines mozgo eletkepekkel, mesefigurakkal van tele, csak a kicsinyitett masa mindennek.

Mindenhol dekoracio. Hoztam a konyvtarba is egy kis fenyot feldiszitve, masnap kanadai fonokom otletet kellett megvalositanom, elhasznalt CD lemezekbol formaltam Karacsonyfat az ajtokra.

Telik a konyvtar.

 

Anyukam a kezdeti influenza utan jobban van es nagyon jol nez ki, napsutotte es vidam. Egy heten legalabb egyszer jokat csatangolok vele a varosban, megvettuk az ajandekokat, feldiszitettuk a hazat es folyamatosan sut. Folyamatosan sut, mivel itt megkezdodtek a vallalati bulik, ami altalaban altalanos lereszegedessel vegzodik, persze kivetelesen a konyvtarosok nem ilyenek.

 

Jut eszembe! Kedden konyvtaros konferencian vettem reszt! Nem rohogunk.

 

Ittt rettentoen jol es lazan meg van szervezve minden es az igazsag az, hogy mindenki komolyan vette. Nehez volt szamomra belefolyni a kerdeskorbe: Milyen lesz a jovo konyvtara es konyvtarosa.

 

Meg kell jegyezni, hogy itt a konyvtarak kulturalis koxpontok is, nemzetisegi talalkozohelyek, gyerekkozpontuak, kavezoval, magazinkolcsonzovel, es mindog akarnak valami ujat.

Bar panaszkodnak, hogy tobb penz kellene, azert itt koltenek kulturara, elesett emberek felkarolasara, mindenhol van mozgasserult rampa, szoba... A konyvtarban is van egy toloszekes embereknek kialakitott specialis szoba.

 

Mi tortent meg?

Talalkoztunk az egyik uzletben egy magyar lannnyal, persze odaadtam a telefonszamunk es mar segitunk is csomagot tarolni es ket ejszakat nalunk alszanak jovo heten.

Imadok itt elni es hihetetlen jo, hogy a Mamam itt van, Rebo olyan boldog es Juju is odavan!

Mazoljak az ajtokat, ablakokat belulrol, egy modell kinezetu festo. Nem azert valasztottam, o volt a legolcsobb, it minimum 3 arajanlatot erdemes kerni, es a kozepsovel alkudozni. Szoval a festonek sotet haja, sotet szeme es villogo feher fogai vannak. Es csondes es preciz.

Ez a hetvege zsufolasig programmal:

Ma Rebo szulinapi bulira megy, igy mi harman be tudunk nelkule, nyugodtan vasarolni.Este 6-ra vacsorazni megyunk a baratainkhoz, utana mi Jujuval egy Tequila hazibuliba.

 

Holnap Rebo dramaszakkorenek eves bemutatoja, karacsonyfanezes es utana az utcank karacsonyi bulija, utcaosszejovetel....

 

Ha van idotok irjatok!

Tsok!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiwi.blog.hu/api/trackback/id/tr20256331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása