HTML

Kiwifold

Magyar szemmel Kiwifoldon az elet a kezdetektol.

Friss topikok

  • dumaera: szia jo hogy irsz erről a világról olyan klassz hallani hogy ilyen is van, én pont a legnagyobb bo... (2009.03.31. 14:54) Ujra munka
  • nzer: Hahó szia, már már azt hittem feladtad a blogirást, de örvendek, hogy végül is nem igy történt. So... (2009.02.12. 04:15) 2009 februar
  • Breki77 (törölt): Nem volt szép, kiszedni építő kritikám innen. Úgy látszik, nem bírja kegyed az igazságot. Vagy ink... (2008.10.21. 12:08) vasarnap delutan
  • mlgy: Szia, nem a témához vág ugyan, de rendszeres olvasója vagyok blogodnak, és szoktam élni a kommente... (2008.09.12. 23:57) Mar majdnem
  • kiwifold: Koszonom, meg, nagyon jok es jovore betoltom a helyem! (2008.08.31. 23:05) Masodszorra

Linkblog

Szeptemberi valtozasok itt is

2007.09.08. 01:22 kiwifold

Regen nem irtam, de ugy latom ezzel nem vagyok egyedul, persze Evi, ne vedd magadra!

Ott elkezdodott az iskola, itt elkezdodott a munka, marmint Jujunak, igy az egesz csaladi napirend megvaltozott. Reggel kelek, ebeddobozokat csomagolok,keltek, reggelit keszitek, zuhany, oltozes, oltoztetes, indulas a suliba.

Meg nem volt idom lustizni egy egesz delelott az agyban, ahogy terveztem, mert Gitte baratnemmel egy otletet dolgozunk ki intenziven, kozben jottek a szallashelyet megnezni es haziasszonykodnom is kellett.

Szerdan delelott onkentes munkaval az iskolaban segedkezem. Jovo heten ujra kezdem az uszast reggel, mivel kinyitott az uszoda, miutan elvittem suliba Rebot.

Kis Husi eleteben az a valtozas, hogy egy nagyon helyes kinai lany baby-sittere van csutortokon es pentek delutan, amig Juju vagy en hazaerunk a munkabol.

Mivel nincs otthon, tobb dolog "harul ram", de ezzel nincs gond. es jo egyedul egy kicsit, ugye ezt mindenki tudja. Igy nagyobb az orom, amikor hazajon.

Ugy elfaradt az elso heten, hogy este 10-kor agyba esett.

Ma delutan balett-re viszi a Rebot, amit en tettem volna meg, csak most en dolgozom....

Szerintem ott fog aludni....

Ragyogo napsutes.

Nemsokara ujabb ket het iskolaszunet! Isteni, kicsit lazabb es nincsenek delutani programok sem, azt csinalunk, amihez kedvunk van!

Szerencsere ma senki nem jon se vacsorazni, se latogatni!Es holnap sem!Kis csaladunk egyutt lustizik. Itt nyilnak a tulipanok es a botanikus kertben, ami igazan kozel van hozzank lesz egy idoszak, amikor az osszes tulipan, tobb szaz kinyilik, majd kuldok fotot.

 

Oluyan furcsa, hogy ott jon az osz a hosszu forro nyar utan....

Van aki emlekszik meg arra a sorozatra?Mar en sem nagyon, csak hogy volt benne egy szokefeju pasi.

Sosem tudom, hogy mit irjak:"ott", "Magyarorszagon", "otthon", "itthon".

Nem tudom meg, mi a helyes es szivbol jovo.

Abszolut ez az otthonom most es mar a konyvtarban is van egy kolleganom, akivel jokat rotyogok, es egy masik, akivel jokat dumalunk, persze most a "Kuka" van itt, tehat irok.

Jaj, tegnapelott alhagytam a penztarcamat, az osszes magyarorszagi iratommal, mar elkepzeltem azt a vegtelen tortenetet, amit le jatszanom, hogy potoljam oket.

Felhivtam a rendorseg talalt targyak osztalyat. Ott UTANANEZTEK!!!!, nem talaltak, de ELKERTEK a telefonszamon, ha leadjak felhivnak. Itt fel is adtam, sokevi tapasztalatom alapjan, igy vettem egy masik penztarcat es kezdtem tervezni, mit es hogyan potolok.

DE, amikor hazamentem tegnap egy uzenet vart ram: leadtak a penztarcamat!!!!

Es ujjongva istenitettem az uj zelandiakat!

Nem tudom minek cipeltem magammal a TAJ szamomat es adoszamomat es minden egyeb papirt, gondolom megszokasbol, biztonsagbol.

Itt nem is kell, hogy legyen nalad szemelyi, altalaban eleg a jogositvany.

Nem latsz rendoroket sem, nagyon ritkan az ut szelen nezik a biztonsagi ovet, es megis mindenki szabalyosan kozlekedik.

Szoval, most ennyi es irjatok, ha tudtok!

Tsok Mindenkinek!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kiwi.blog.hu/api/trackback/id/tr40160016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fules 2007.09.08. 15:35:43

itt-hon, meg ott-hon :-) nekem mukodik.
süti beállítások módosítása