HTML

Kiwifold

Magyar szemmel Kiwifoldon az elet a kezdetektol.

Friss topikok

  • dumaera: szia jo hogy irsz erről a világról olyan klassz hallani hogy ilyen is van, én pont a legnagyobb bo... (2009.03.31. 14:54) Ujra munka
  • nzer: Hahó szia, már már azt hittem feladtad a blogirást, de örvendek, hogy végül is nem igy történt. So... (2009.02.12. 04:15) 2009 februar
  • Breki77 (törölt): Nem volt szép, kiszedni építő kritikám innen. Úgy látszik, nem bírja kegyed az igazságot. Vagy ink... (2008.10.21. 12:08) vasarnap delutan
  • mlgy: Szia, nem a témához vág ugyan, de rendszeres olvasója vagyok blogodnak, és szoktam élni a kommente... (2008.09.12. 23:57) Mar majdnem
  • kiwifold: Koszonom, meg, nagyon jok es jovore betoltom a helyem! (2008.08.31. 23:05) Masodszorra

Linkblog

Gyonyoru osz van

2008.04.10. 08:44 kiwifold

Par nap hideg deli szel utan igazan gyonyoru osz van itt es most gondolom, aki olvassa orul, hogy ott a Tavasz jon, szoval batran merek rola irni.

Gyonyoruen sut a nap, friss a levego es nem sargulnak a falevelek, csak egy-ket fan, hogy lehessen latni az oszi szineket. Furcsa is volt, amikor Rebonak a hazi feladata az volt, hogy oszi falevelszineket gyujtson. Errol jut eszembe, hogy Rebo elhatarozta, hogy megcsinalja a nem kotelezo hf-t is.Ennek orulunk.

Egyedul vagyunk otthon, nincsenek vendegek.Isten latja lelkem, nagyon szeretek vendegul latni baratokat, ismerosoket, de most jo csak igy.

Kesz a kandallonk, ami nagyon hasznos, mert itt sok a fa es huvos van telen, igy a nappalit kell csak futenunk es ott kucorodnunk, ugyanis a haloszobak homerseklete idealis az alvashoz.

Oraatallitas volt, igy most 10 ora elteres van Bp es Wellington kozott, este 6fel 7-kor sotetedik.Fura, mert nincs hideg hozza, amit megszoktam Magyarorszagon.

Jovo het utan ujra iskolaszunet, tenyleg repul az ido.Ket het. Allatkert, mozi, uszas, reggeli pizsamazas....Jo.

Vasarnap indonez koncertre megyunk, arnyfiguras babeloadassal egybekotve, szombaton csak mi ketten Jujuval megyunk koncertre, uj karmestere van a szimfonikus zenekarnak es nagypapa egyik darabjat is jatszak.

Konyvtarban, mindjart megyek vacsizni.

Irjatok, ha van kedvetek....

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kiwi.blog.hu/api/trackback/id/tr1419341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cptstraw 2008.04.10. 20:35:02

Helloka!
Örülök, hogy újra írsz.... már hiányoltam ám!
Jaj már én is olyan izgatott vagyok, nemsokára utazom :) :) :)
Puszi
süti beállítások módosítása